Het zit in MEI Challenge

Ga de uitdaging aan en laat zien wat er in jou zit!

Leven met een spierziekte is enorm ingrijpend. Elke dag neemt je spierkracht verder af en moet je vechten tegen je eigen lichaam. In die strijd staan spierziekte-patiënten gelukkig niet alleen. In mei van dit jaar bundelen we al onze krachten en gaan we samen de uitdaging aan. Voor jezelf of voor iemand die je kent.

Meedoen is eenvoudig en inspirerend. Want hoe mooi is het om te laten zien wat er in joú zit? Ga meteen aan de slag en start je eigen actie of doe mee met één van de uitdagingen. Samen helpen we alle spierziekten de wereld uit! Help je mee?

Lees meer Lees minder
MD
FSHD
GBS
SMA
DVN
Algemeen

'Het zit in MEI Challenge' groot succes!

01-06-2017 | 11:47 In de maand mei zijn veel mensen de uitdaging aan gegaan tijdens de 'Het zit in MEI Challenge' om geld op te halen voor wetenschappelijk onderzoek naar spierziekten. Er zijn heel veel acties georganiseerd. Zo zijn er baantjes gezwommen, koekjes gebakken, poppetjes gemaakt en is er zelfs abgeseild. Ook hebben veel mensen deelgenomen aan de estafette, en daarbij een afstand afgelegd per motor, fiets, te voet of te paard. Stuk voor stuk mooie uitdagingen. Met z'n allen hebben we ruim €85.000,- opgehaald. Een fantastische opbrengst! We zijn alle actievoerders, donateurs en supporters heel erg dankbaar. Dankzij jullie hulp en enthousiasme is de eerste editie van de ‘Het zit in MEI Challenge’ een groot succes geworden. We hopen dat jullie met veel plezier deel hebben genomen!
Lees meer | <i class='fa fa-caret-right'></i>Bekijk alle